maanantai 30. maaliskuuta 2015

Korttiaskartelua, osa 2

Tässä viimeisetkin kortit mitä jo tuolla aikaisemmin postailin! :) Mukavaa alkavaa viikkoa!





 



 







Mielestäni nämä vintage tyyliset kortit ovat kyllä parhaat! :)

maanantai 23. maaliskuuta 2015

Muistitaulu

Tämmöinen muistitaulu on ollut ideana jo kauan aikaa. Käytiin avopuolison kanssa yhtenä viikonloppuna K-raudassa ja huomattiin alelaarissa listan pätkiä. Ajattelin että nyt tehdään vihdoinkin mulle muistitaulu! Lista maksoi huimat 1,30 euroa. Ainut huono puoli tässä oli että jouduttiin tavallisella sahalla sahata, niin jiirien kanssa meinasi palaa hermot. No saatiin haluttu kehikko aikaiseksi ja sitten vain nitojapyssyllä ne kiinni toisiinsa :)



 Kehikon valmistuttua kangas laitettiin paikoilleen ja sekin niiteillä kiinni. Sen jälkeen nauhaa pyöritellään taulun ympärille oman maun mukaan ja se on valmis! :)



 Taulussa näkyvät pyykkipojat maalasin ihan vain askartelumaalilla ja tusseilla kirjoittelin mieleen tulleita sanoja :) Tykkään kovasti lopputuloksesta, nyt kun keksisi vielä jotain ripustettavaakin tauluun ;) Todella halpa tapa tehdä esimerkiksi itse tauluja. Olen ajatellut ennen, että canvastaulut ovat todella helppo päällystää haluamallaan kankaalla, mutta jos viitsii nähdä hivenen vaivaa niin tekemällä itse kehykset säästää myös rahaa.




perjantai 13. maaliskuuta 2015

Koruilua

Nyt on helmeiltykin pitkästä aikaa. Olen päättänyt että en osta mitään uusia korumateriaaleja ennen kun vanhoja on käytetty pois alta tekemään uusille tilaa. Joten tässä syntyneitä tuotoksia. Otetuista kuvista taisi tulla liian kirkkaita kun omalta kannettavalta katsottuna ei meinaa saada mitään selvää... Joka tapauksessa rentouttavaa viikonloppua teille kaikille!














lauantai 7. maaliskuuta 2015

Korttiaskartelua, osa 1

Nykyään en ole oikeastaan tehnyt muita kortteja kuin joulukortteja.  Se on jostain syystä jäänyt vaikka ostelen kuitenkin korttitarvikkeita silloin tällöin. Yli vuosi sitten syksyllä taisin ostaa nuo ihanat nallekuviot Jyväskylästä kun olivat alennuksessa. Eiköhän muutama viikko sitten minulle iskenyt kauhea korttivimma ja teinkin niitä yhtenä lauantaina oikein seitsemän tuntia :O Se inspiraatio iski kunnolla :D




 Ylempään korttiin taustapaperit löytyivät tuollaisenaan laatikon pohjalta ja ne sopivat mielestäni yllättävänkin kivasti tuohon :)







 

 

 

 

 

 Tykkään yksinkertaisen keveistä korteista ja ne eivät ole myöskään hirveän aikaa vieviä jos ideat ovat valmiina :) Mukavaa viikonloppua kaikille!