maanantai 27. huhtikuuta 2015

Toilettilaukku

Olen tehnyt vanhan toilettilaukkuni joskus ala-asteella ja nyt oli kyllä aika vaihtaa uudempaan :D Ohjeen siihen löysin täältä. Aluksi pidin pussukan ompelua vaikeana, mutta nuilla ohjeilla se oli todella helppo tehdä! Eikä aikaakaan hirveästi tuohon mennyt. Ompelin lopuksi vielä kulmiin taitokset. Jos vertaa aikaisempaan versiooni, on tämä huomattavasti kivempi ;)



 


keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Puusydämet

Nämä mustat sydämet olen ostanut joskus joulun alennusmyynneistä. Niissä oli valkoinen god jul-teksti. Peitin tekstit mustalla tussilla ja kiinnitin valkoiset etiketit sekä kangaspalat. Sain tekstien ideat jostain käsityöblogista, missä ne oli kirjoitettu kankaisiin sydämiin.




 Näitä voi ripustaa esimerkiksi vessaan/kylpyhyoneeseen pyyhekoukkuihin tai vaatekaappien oviin. Jätin muutamat sydämet kirjoittamatta, jolloin niitä voi käyttää useisiin eri tarkoituksiin: koristeluun, lahjaksi, leivonnaisiin, pakettikorteiksi...



 

keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Purkkien tuunaus

Näitä espressopurkkeja varastosta löytyy jonkun verran ja nyt keksin kivat printit niihin. Aikomuksena on ollut jo ikuisuus sitten päällystää näitä, mutta en ole osannut päättää että minkälaiset niistä tulisi. Valitsin lopulta mustavalkoiset paperit, niin sopiipahan sitten purkit melkein minne tahansa. Kiinnitin ne liimalla paperin alku- ja loppukohdista.






Sain taas askartelupöytää vähän siistimmäksi kun pikkusälää meni purkkeihin piiloon :) Oikein mukavaa pääsiäistä kaikille! Pääsiäistä emme ole näinä muutamina vuosina viettäneet kotona, joten en ole pitkään aikaan askarrellut mitään pääsiäiseksi. Toivotaan että sekin joskus vielä korjaantuisi ;)