keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Keep calm ja sitä rataa

En tainnut saada tarpeeksi näistä tekstisydämistä, kun innostuin tekemään näitä lisää ja paljon! :) Keväällä kokeilin tekstin siirtoa kankaalle ja muutamalla yrittämällä onnistuin. Kirjoitin siitä täällä. Loppujen lopuksi helppo ja nopea tehdä. Teemana sydämissä oli tällä kertaa keep calm and carry on-teksti ja löysinkin netistä paljon kivoja vaihtoehtoja tuosta.



 Huonona puolena tässä itse tekemisessä näen sen, että esimerkiksi nuihin sydämien teksteihin on rajattomat määrät ideoita, mutta jossain kohtaa pitää lopettaa uusien tekeminen :D Joten eiköhän suunnitella nyt jotain muita käsitöitä ja lähdetä loppuillaksi rentoutumaan elokuvan ääreen. Mukavaa loppuiltaa! :)

keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Viirinauhoja

Aikaisemmin en ole oikein välittänyt näistä viirinauhoista ja tuumailin etten näitä tee. No, ei kannata sanoa ettei ikinä. Päätinkin sitten yhtenä päivänä kokeilla näiden tekoa kun löytyi sopivaa kangasta. Ja valehtelisin, jos väittäisin ettei miellytä silmää :D



Viirinauhat ovat nopeita ja simppeleitä tehdä, joten hetkessä syntyy useampi tuotos. Eivätkä nämä sisällä pientä näpertämistä, joten niiden teko sopii hyvin niillekkin jotka eivät käsitöitä niin paljoa harrasta. Viirinauhat voi myös toki tehdä paperista ja viirien tilalle voi keksiä jotain muuta. Olen esimerkiksi korvannut ne kangassydämillä ja paperitähdillä.



keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Swarovskia ja muuta mukavaa

Tässä on taas joitakin rannekoruja, mitä on tullut tehtyä kevään mittaan. Ylin näistä on ollut minulla nyt töissä melkein joka päivä käytössä. Tällä hetkellä supersuosikki! Tiedä sitten johtuuko se Swarovskin helmistä vai korun ulkonäöstä muuten.. ;) Korun lukko on myös aika kiva yksityiskohta.