keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Kankaisia pussukoita

Aamun luennot peruuntuivat, joten tämän päivän olen saanut viettää vain kotona opiskellen ja siivoillen :) Toisaalta eipä tuonne ulos vesisateeseenkaan hirveä hinku ole. Näitä kangaspussukoita koitin tehdä ensimmäistä kertaa jo syksyllä. Niin näppärästi se kävi ja olenkin tehnyt näitä silloin tällöin. Siskoni on halunnut itselleen pari, tein muutaman joululahjaksi ja osan otin joulumyyjäisiin. 



Pari tämmöistä on myös eksynyt meillekkin ;) Yhtä pidän yöpöydälläni, jonne saan kivasti piiloon kaikki rasvat, silmälasikotelon, puhelimen laturin jne. Toinen on taas ihan ehdoton keittiössä/eteisessä, jonne saa kaiken pakollisen pikkusälän (avaimet yms.) piiloon! Ajatella, että nuo kaikki ovat olleet ennen vain pöydillä...


Suunnitellessani näiden tekemistä, olin aluksi sitä mieltä, että tekeekö näillä nyt oikeasti mitään. Onneksi tein, sillä tarpeeseen on tullut :) Näitä voi käyttää melkein missä vain tavaroiden säilytykseen, leipäkoreiksi tai miksei laittaisi vaikka kukkaa/istutusta tuommoiseen.

Iloista keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti