tiistai 3. toukokuuta 2016

Arki koittaa ja remppa alkaa!

Ihanasta kahden viikon aurinkolomasta kotiuduttu! Tulimme Fuengirolasta juuri ennen vappua ja heti seuraavana päivänä lähdimme muuttokuorman kanssa kohti pääkaupunkiseutua. Voi jestas että oli mukava loma! Lämpöä oli useampana päivänä yli +25 astetta ja aurinko porotti täydeltä taivaalta. Asunnomme lähettyvillä oli useampi leipomo, josta saattoi nauttia aamupalan tai hakea aamiaistarpeet kämpille. Sitä oli kuulkaas niin kuin lapsi karkkikaupassa kun katseli ja hämmästeli tarjottavien halpoja hintoja. Pieneksi harmiksemme meiltä jäi pari reissua välistä, minne ajattelimme Espanjassa mennä. Mutta toisaalta eipä tuo aurinkotuoleissa lököttely, uiminen ja mansikoiden syöminen ollut pahitteeksikaan ;) Fuengirola/Malaga paikkana olivat jo sen verran tuttuja, ettei kamera räpsinyt matkan aikana melkein kertaakaan, mutta tässäpä kuitenkin muutama kuva:





 Nyt saa sitten viettää kaikki vapaa-ajat meidän remonttityömaalla. Siellä meneekin melkein kaikki pinnat uusiksi. Tapettien repiminen on tullut taas minullekkin tutuksi ;)



 Kesä tekee kovasti tuloaan! Lentokentällä vielä hirvitti Suomen kylmyys, mutta nythän tääläkin on jo ihan lämmin ja viikonloppuna luvattiin yli +20 :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti