tiistai 4. lokakuuta 2016

Säilytysratkaisua

Lokakuumoikat! Illat hämärtyvät aivan silmänräpäyksessä. Tässä sitä selailee nettiä tai katsoo tvtä ja huomaa yhtäkkiä kuinka valoja pitää laittaa päälle, jotta näkee muuallekin kuin ruutuun. Tuola olohuoneessa mieskin harjoittelee huuliharpunsoittoa ja tässäpä vaan mietin että nuotit näkyisivät paremminkin varmaan valossa ;) Täytyy paljastaa, että tein jo tänään vähän jouluaskarteluja. Niitä en viitsi sentään vielä julkaista.. koitetaan malttaa vielä. Sitten itse asiaan! Olen postaillut aikaisemminkin tekemistäni kangaspussukoista, jotka ovat olleet hyödyllisiä erilaisten tavaroiden säilytykseen. Päätinkin tehdä avopuolisolleni ja itselleni sellaiset yöpöydillemme uuden sisustuksen mukaisesti.



Isännän koriin ompelin nahkaiset kahvat. Aluksi sen piti olla sellaisenaan, mutta tylsän näön vuoksi rustasin siihen vielä kolmosen. Siitä tuli heti paljon kivempi :) Voi ette arvaakkaan kuinka iloinen olen siitä, että nyt kaikki hänen laturinsa ja kuulokkeensa ovat tuola piilossa! :)



Omastani tein hyvin simppelin kääntöreunaisen pussukan, joka sai numerot kylkeen sabluunoilla. Makkari alkaakin nyt olemaan aika lailla valmis. Etsinnässä olisi vielä joku kiva vanha senkki liinavaatteille ja vanha tuoli.

Rentouttavaa tiistai-iltaa! 

 

2 kommenttia:

  1. Kivat pussukat ja ihana toi "porrashyllykkö"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Tykkään myös valtavasti tuosta heinäseiväshyllyköstä :)

      Poista