sunnuntai 27. marraskuuta 2016

1. adventti ja Tuliset Tenorit & Suloiset Sopraanot

Mukavaa ensimmäistä adventtia! Perinteisiini kuuluu, että sytytän heti aamusta ensimmäisen kynttilän. Sen valossa olikin mukavaa syödä aamiainen ja vähän joulutorttuakin.. ja piparia :) Viime torstain joulukonsertti oli kyllä aivan mielettömän hyvä! Saimme hyvät eturivin paikat, josta pystyi seuraamaan esityksiä läheltä. Konsertti kesti kaksi tuntia, mutta sitä olisi kyllä voinut kuunnella monta tuntia putkeen :) Suosittelen kyllä ehdottomasti kaikille Tuliset Tenorit ja Suloiset Sopraanot Tulkoon joulu-konserttia. Esiintyjinä siis Tomi Metsäketo, Pentti Hietanen, Maria Lund ja Johanna Försti. Matkaan tarttuikin uunituore Tuliset Tenorit-levy nimmareilla varustettuna. Hassua, että ennen tätä konserttia, en ole oikein koskaan välittänyt nimikirjoituksista.. Ja esityksen jälkeen olin tukka putkella jonottamassa niitä :D Oli tämä tyttö kyllä sulaa vahaa illan päättyessä! :)



Viime vuonna metsästin kivaa adventtikynttelikköä, mutta eipä sellaista sitten oikein löytynyt. Kävimme pari viikkoa sitten Kodin Ykkösessä katsomassa löytyisikö sieltä vielä jotakin ostettavaa ja sieltähän tämä kynttelikkö sitten tupsahti. Hintaa ei tälle kyllä montaa euroa jäänyt, joten nappasin sen oitis mukaani.



Ensi viikolla on jo joulukuu ja silloin täällä starttaa ihka ensimmäinen blogikalenteri. Katsotaan mitä kaikkea se tuo tullessaan ;)

Mutta nyt toivotankin kaikille ihanaa loppuiltaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti