maanantai 13. helmikuuta 2017

Muista ystävää!

Huomenna koittaa taas se aika vuodesta kun ystäviä ja mielitiettyjä muistetaan joillakin erityisillä lahjoilla. Itselle tulee heti mieleen jokin kiva pikku lahja (vaikka itse tehty), ulkona syöminen, leffailta tms. spesiaalijuttu, josta lahjansaaja voi tuntea itsensä erityiseksi ja arvostetuksi. Tässä yksi esimerkki siitä kuinka ystävää voi ilahduttaa.


Kukapa ei voisi vastustaa suussa sulavia herkkuja? No en ainakaan minä ;) Kokeilin uutta reseptiä, jota sain maistaa ensimmäistä kertaa jouluna siskollani. Kyseessä on brookie, joka on yhdistelmä brownieta ja keksitaikinaa. Tämä vei kyllä kieleni mennessään! Leivonnaisen koostumus on ihanan suussa sulavaa ja parhaiten se maistuukin jääkaappikylmänä ja maitolasin kera. Herkun jäähdyttyä leikkasin kakusta pieniä neliöitä, jotka laitoin sellofaanipussiin.



Spesiaalihetkiin tarvitaan herkkujen lisäksi tietysti myös tunnelmavaloa! Joulusta on jäänyt taas kynttilänpätkiä, jotka kannattaa tietenkin hyödyntää (vinkkinä tutuille: otan erittäin mielelläni kynttilänjämiä vastaan =)). Tämä idea on todella nopea toteuttaa: sulata steariini, kaada kippoon, asettele lanka ja valmista tuli! 

Miten sinä ajattelit muistaa erityistä ihmistä huomenna?
Sydämellistä ystävyyden aikaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti