perjantai 8. joulukuuta 2017

Jouluasetelmien tekoa ja parveke joulukuntoon!

Hyvää huomenta! Eilen saatiin taas lisää lunta ja mikäs on sen parempaa näin joulun alla. Vielä kun jaksaisi pitää pikkupakkasen yllä niin ne eivät sulaisi heti pois. Tänä vuonna uskalsin koittaa ensimäistä kertaa sammaleen tuomista sisätiloihin. Olen nimittäin aika ötökkäkammoinen ja olen aina ollut siinä uskossa, että lämpimässä kaikki pikkuystävät tulevat sammaleesta esiin ja sitten niitä on ympäri asuntoa. ;) No eipä ole ketään näkyillyt! Kyllä sitä on joskus niin hölmö nuiden uskomuksien kanssa! No mutta hei, parempi nyt kuin koskaan. Tein asetelmista todella yksinkertaiset versiot.



Tämä ihana ruosteinen kakkuvuoka oli kyllä niin kiva löytö. Kastelen sammalia suihkepullolla noin joka toinen päivä. Saas nähdä kauan pysyvät vehreinä. :)


Laitoin jokunen aika sitten myös parveketta joulukuntoon. Taittelemani paperitähdet saivat tänä vuonna jäädä parvekkeelta pois. Josko sitä ensi vuonna tekisi ne jostakin kestävämmästä materiaalista. Tapetti ei viime vuonna kestänyt kosteutta tai sitten se oli materiaalina muutenkin huonoa tuollaiseen.





Ihanaa jouluntäyteistä viikonloppua!



4 kommenttia: