maanantai 12. maaliskuuta 2018

Virkattu totoro

Jälleen mukava ja rento viikonloppu takana! Siskoni tuli vierailemaan tänne Etelä-Suomeen ja menoihin mahtui mukaan sopivasti keilailua, syömistä ja shoppailua unohtamatta. ;) Pääsin näyttämään hänelle myös uusimman tuotokseni. Kaappien kätköissä olen nimittäin jemmannut monen montaa lankakerää ihan niiltä lapsuusajoilta. Itsehän en osaa viitsi perehtyä neulomisen maailmaan, joten selailin netistä virkkausideoita. Totorohan siellä vieraili useampaan otteeseen ja löysinkin vielä siihen suomenkieliset ohjeet täältä.


Pidin alkuun tällaisten hahmojen virkkausta vaikeana, mutta eipä se sitä lopulta ollutkaan! Kerrosten välissä ei vain aloiteta uutta riviä, vaan virkkausta jatketaan koko ajan spiraalin muotoisesti. Tämä oli minulle uutta, mutta käytettäessä lankamerkkiä ei pitäisi tulla ongelmia.



Aikaa tähän tietenkin sai kulumaan muutaman päivän, mutta ihan veikeä kaveri siitä tuli. :) Ja mikä onkaan mahtavampaa löytää lankakerille käyttöä. Super kiitokset ohjeen suomentamisesta Khadin Lankalabyrintti-blogille!

Mukavaa alkavaa viikkoa!



6 kommenttia:

  1. Eikä, ihan älyttömän suloinen! :D Täytyy katsoa, josko itsekin tekisin tällaisen :)

    VastaaPoista
  2. Mukavaa että ohjeen suomennoksesta on ollu hyötyä! :) Ihan mahtavan näköinen tää siunki Totoro :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja ihan valtavasti helpotti suomennos työstöä! ;)

      Poista