lauantai 13. heinäkuuta 2019

Mattolaiturin puiset korvikset

Helsingissä asuessa ei voi välttyä näin kesäisin lukemattomista kesäterasseista jotka seuraavat toisiaan perä jälkeen. Pääsiäisenä ensimmäisten helteiden vallitessa kävimme katsastamassa Kaivopuistossa sijaitsevan Mattolaiturin. Aperolia nauttiessamme huomasin yhdellä rouvalla oikein kivan näköiset puiset korvakorut. Kotiin päästyäni aloitin oitis tekemään samanlaisia itselleni.



Mielestäni aika yksinkertainen toteuttaa ulkonäköönsä nähden. Taivutin metallilangasta ensin ympyrät, käyttämällä kynsilakanpoistoaineen pulloa muottina. Sen jälkeen pujotin puuhelmet ja työstin pyöröpihdeillä lenkkiosan. Tykkään käyttää puuhelmiä materiaalina ja itse asiassa ideoita niiden käyttämisestä pitäisi etsiä lisää, sillä löysin niitä edullisesti ison pussillisen.


Korutarvikkeiden ollessa levällään työpöydälläni, päädyin hypistelemään paria nahkanauhan palasta. Hypistely kannatti koska siitä kehkeytyi mukavan oloinen rannekoru. Kiinnitin nauhat lukko-osaan tehokkaalla kangasliimalla ja hyvin on pysynyt menossa mukana. ;)



Joskus kannattaa pitää silmät auki ja katsoa ympärilleen! :) Näitä on tullut käytettyä jo aika kiitettävästi. Nyt päästäänkin sitten seuraavaan kysymykseen, mitä tehdä näillä kaikilla lukemattomilla koruilla? Tuntuu, että kaikkia ei edes ehdi käyttää. Kehtaako tätä edes ongelmaksi kutsua.. :)


Ihanaa lauantai-iltaa!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti