maanantai 21. marraskuuta 2016

Päivitetty ukonpäänaulakko

Viikonloppu meni että hurahti! Taitaa näköjään tästä maanantaibloggaamisesta tulla tapa :) Tykkään kaikesta vanhasta tavarasta ja olenkin etsiskellyt pitkään vanhaa naulakkoa, jonka moni tunteekin nimeltään ukonpäänaulakko. Aina jos löysin oikeanlaisen, oli se poistunut myynnistä tai joku oli ehtinyt sen ostaa. Mietinkin välillä, että pitääköhän semmoinen sitten itse rakentaa. Lopulta bongasin kuitenkin tori.fi sivulta juuri sellaisen, joka miellytti. Otin heti yhteyttä myyjään ja pikimmiten naulakko kotiutuikin meille :)


Alkuperäinen väri sai väistyä ja tilalle tuli valkoinen sävy. Maalasin myös koukut tummanharmaalla.



Kannatti vain ottaa rohkeasti myyjään yhteyttä (minä kun osaan aristella tämmöisten asioiden kanssa)! Joskus yksityisiltä saattaa saada tavaraa edullisemmin mitä varsinaisilta liikkeiltä. Ja näin tässäkin tapauksessa kävi :)


Viikonloppuna olisikin sitten ensimmäinen adventti! Taas se aika vaan rientää.. Ja tuntuu että tänä vuonna on erityisen hankalaa keksiä mitään joululahjoja.. No onneksi tässä on vielä jonkun verran aikaa mietiskellä. Torstaina meillä onkin luvassa spesiaalia tapahtumaa. Mennään ensimmäistä kertaa yhdessä joulukonserttiin! Tulee varmasti ikimuistoinen kokemus :)

Jouluhössötysten täyteistä maanantaita! 


6 kommenttia:

  1. Hyvä bongaus ja naulakosta tuli oikein ihanuus.. Uutena ei kannata ostaa kuin pikkarit, rintsikat ja sukat.. muu löytyykin kirpuilta ja ihan edullisia löytöjä teke toriltakin.. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Aina kun jaksaa vain sinnikkäästi etsiä niin saattaa löytää haluamansa edullisesti :)

      Poista
  2. Nätti naulakko, tuli kivan näköinen kun tuunasit. Mukavasti olet pannut esille tavarat.

    VastaaPoista
  3. Ihana naulakko! Olen haaveillut tuollaisesta olohuoneeseen, ripustaisin siihen vain koristeita niin kuin sinullakin näyttää olevan :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sain kyllä aika kauan tätä metsästää, mutta vihdoin tärppäsi :) Ja olohuoneessa se meilläkin on :) Mukavaa sunnuntaita!

      Poista