keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Viirinauhoja

Aikaisemmin en ole oikein välittänyt näistä viirinauhoista ja tuumailin etten näitä tee. No, ei kannata sanoa ettei ikinä. Päätinkin sitten yhtenä päivänä kokeilla näiden tekoa kun löytyi sopivaa kangasta. Ja valehtelisin, jos väittäisin ettei miellytä silmää :DViirinauhat ovat nopeita ja simppeleitä tehdä, joten hetkessä syntyy useampi tuotos. Eivätkä nämä sisällä pientä näpertämistä, joten niiden teko sopii hyvin niillekkin jotka eivät käsitöitä niin paljoa harrasta. Viirinauhat voi myös toki tehdä paperista ja viirien tilalle voi keksiä jotain muuta. Olen esimerkiksi korvannut ne kangassydämillä ja paperitähdillä.2 kommenttia:

  1. Tulipas kivan näköinen viiri! Itsekin olen miettinyt jonkun juhlaviirin tai banderollin tekemistä, kun lasten juhliin tulee aina ostettua vain jotain kertakäyttökamaa. Ja kesällä nuo ovat varmaan kivoja myös puutarhaan, tähdet ja kukat ovat hauskoja pikku yksityiskohtia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! :) Nämä on kyllä pitkäikäisiä ja voi juurikin pitää kesällä pihalla puutarhassa yms. Suosittelen! :)

      Poista