keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Puukylttejä

Kuvansiirto puulle osa 2. Eli samalla tekniikalla siirsin tekstit näihin puisiin kyltteihin kuin täällä siirsin printtiä puiseen laatikkoon. Näitä kylttejä oli kyllä mukava tehdä! :) Ja iso kiitos kuuluu näppärälle Dremel monitoimityökalulle! Taidettiin ostaa se pari vuotta sitten ja niin moneen asiaan on tarvittu sitä. Eli työkalu, mikä toimii esimerkiksi porakoneena ja hiomakoneena. On kerrostalossa naapurit varmaan ihmetellyt, että mitä siellä nyt taas värkätään ;) Kylttien maalaamisen jälkeen hioin sillä niiden kulmat tuomaan vanhaa/kulunutta pintaa. 

 Printit tulostin peilikuvana The Graphics Fairystä. Vielä olisi ainakin yksi kuvansiirto-puulle-juttu, mutta siitä tuonnempana ;)


4 kommenttia:

 1. Blogissani on sinulle tunnustus! (: http://tulejoulupunainen.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa, kiitos!! :) täytyy viikonlopun aikana perehtyä asiaan! Kävin kyllä jo vähän kurkkailemassa, mitä kysymyksiä olet keksinyt ;)

   Poista
 2. Onpas innostava blogi sinulla, tätä tekniikkaa täytyy kokeilla! Sun pitää alkaa myymään näitä johonkin sisustustavaraliikkeeseen (jos et jo tee niin)! Mä vasta tutustun bloggailun ihmeelliseen maailmaan, blogini löytyy osoitteesta: http://lempipaivanitanaan.blogspot.fi/ . Mukavaa joulun odotusta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) en vielä ainakaan ole päätynyt myymään missään liikkeissä, taidan olla aika huono "myyntimies" tai onko se pikemminkin sitten siitä, että en kehtaa mennä kaupittelemaan :) parissa myyjäisissä olen kyllä käynyt ja nyt aikomuksena onkin mennä pariin joulumyyjäisiin. Sinullakin on myös mielenkiintoinen blogi, varsinkin se virkattu peitto oli ihana! Mukavaa joulunaikaa myös sinulle :)

   Poista