maanantai 23. marraskuuta 2015

Pyykkipoikia ja kalenterin luukkuja

Joulumyyjäiset oli ja meni (en onneksi sairastunut sen pahemmin). Niistä sai kivasti joulun tunnelmaa ja kauppa kävi hyvin :) Nämä pyykkipoikakalenterit olivat sielä myynnissä myös. Aluksi ne olivat esillä myyntipöydän edessä lattialla ja harmikseni joku oli varmaan vahingossa potkaissut tuota punaista kalenteria ja yksi pyykkipoika oli irronnut ja hukkunut jonnekkin. No onneksi sen saa korjattua :)
  Nähtävästi minulla on ollut liikaa aikaa kun olen kuvien ottamista varten paketoinut tyhjiä luukkuja/lahjoja :D Ihan en 24 luukkua jaksanut paketoida.
 
Miksei tätä sinisen sävyistä kalenteria voisi käyttää muuhunkin tarkoitukseen eikä vain joulukalenterina. Lasten huoneeseen jokin muistitaulu ehkäpä?  
Joulukuuhun on enää noin viikko aikaa. Kyllä se aika vaan menee nopeasti :O Ajattelin, että tekisin jonkun adventti-kynttilä-kukka-asetelman, mutta saa nähdä jääkö se vain haaveeksi (ensimmäinen adventtihan on jo tulevana sunnuntaina!). Julkaisen tänne ehkä vielä yhden joulukalenterin, mutta se on todellakin suuri ehkä. Kyseessä on nimittäin aikuisten joulukalenteri ja nähtäväksi jää suostuuko tuo puolikkaani siihen :D Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Onpa ihana joulukalenteri!

    Heitin sulle haasteen blogissani: http://lempipaivanitanaan.blogspot.fi/search/label/haaste

    VastaaPoista