tiistai 1. joulukuuta 2015

Aikuisten joulukalenteri

Onnistuihan se :) Nimittäin aikuisten joulukalenteri. Tänä vuonna mietin pitkään joulukalenterin ideaa. Näin jouluihmisellä on tietysti semmoinen oltava ja nyt tuntui jotenkin tylsältä ostaa itselle erilaisia suklaita... Sitten ajatuksena juolahti, että teen minulle ja avopuolisolleni yhteisen kalenterin! Ajatusta sain työstää pitkään, sillä toinen puolikkaani ei ole innostunut yhtään jouluhössötyksestä saatikaan joulukalentereista. Mutta lopultahan tuo antoi periksi ;)


Kalenterin ideana on siis, että molemmat keksivät 12 luukkua. Luukussa voi esimerkiksi olla jokin tehtävä, palvelus, konkreettinen tavara, makeinen tms. Alle olen listannut muutamia ideoita luukkuihin, joita löysin netistä tai keksin itse.

- toisen vieminen ulos syömään
 - ruuan laitto kotona
- jouluolut
- siivoaminen
-  arpa
- lempimakeisia
- leffailta
- naposteluhetki
- hieronta
- toisen vieminen kahville


  Eli ideoita vain keksimään. Esimerkiksi jouluolut ei välttämättä luukkuun sovi tai toisen vieminen ulos syömään, joten siellä voi sen sijaan olla jokin vihje sen löytämiseksi tai ihan vain kirjoitus. Ajatus on mielestäni aivan loistava! Näin joutuu todella miettimään, mikä asia ilahduttaisi toista sekä kalenteri tuo myös pientä arjen luksusta ;)Ripustin kalenterin luukut aluksi seinälle roikkumaan, mutta ei näköjään teipit kestäneet ja luukut tipahtivat lattialle... Enkä sitten tähän hätään keksinyt muutakaan kuin tuon tarjoiluvadin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti