maanantai 4. huhtikuuta 2016

Pussukoita ja askelia kohti suurta muutosta

Moi pitkästä aikaa! Pääsiäinen meni mukavasti ja nyt meillä eletäänkin muutoksien tuulessa. Päätimme avopuolisoni kanssa tehdä suuren ratkaisun ja näin ollen muutamme Etelä-Suomeen pääkaupunkiseudun vilskeeseen. Ajatus hieman hirvittää näin perin pohjanmaalaista nuorta naista, joka ei ole edes pahemmin oleillut Etelä-Suomessa. Oma perhe jää kauas ja olenkin kovasti miettinyt, että tottuisinko koskaan siihen suuren kaupungin vilskeeseen? Mutta toisaalta ikinä ei voi tietää, mitä elämä olisikaan voinut antaa jos mitään isoja muutoksia ei uskaltaisi koskaan tehdä. Olemmekin nyt kovasti pakkailleet ja tarkoitus olisi muuttaa huhtikuun lopussa. Paikkaillessani ompelutarvikkeitani halusin jostain syystä ommella käyttämättömistä kankaista jotakin. Lieneekö ajatuksena ollut se, että olisi vähemmän pakattavaa... mutta eihän se lopulta materiaalina mihinkään katoa (höpsö minä). No tämmöisiä niistä kankaista kuitenkin syntyi :)Näistä siniraidallisista pussukoista tuli heti mieleen jokin kylpyhuone tai vessa, mutta miksei ne tietysti muuallekkin kelpaisi :) Ja voi että olinkaan iloinen kun sain vihdoinkin käytettyä tuon ruskeansävyisen kankaan! Se on ollut minulla varmaan siitä asti kun aloin innostua ensimmäistä kertaa ompelemisesta enemmän.Viimeiset kappaleet eivät sitten onnistuneetkaan niin hyvin kuin Strömsössä. Nimittäin sain taas todistaa kuinka sitä onkaan joskus niin ajatuksissa näissä ompeluhommissa. Vaaleanpunainen raidallinen kangas menikin vaakasuoraan! :O Yhden päivän jaksoin niitä katsoa ja ei auttanut muuta kuin alkaa purkaamaan :D Lopulta sain raidat pystysuoraan ja muuttuihan ne heti paremmiksi! ;)Joudun valitettavasti tähän loppuun toteamaan, että postaustahti taitaa nyt hieman hiljetä tässä muuton vilskeessä. Olemme huhtikuun viimeiset kaksi viikkoa Espanjan lämmössä (ihanaaaaa!!!) ja sen jälkeen alamme remontoimaan uutta asuntoamme. Siellä kun taitaa mennä melkein kaikki pinnat uusiksi. Mutta ajattelin myös postailla remontista enemmän ja jättää käsityöt nyt vähäksi aikaa muuttolaatikoihin :)

Ihanaa maanantaita!

4 kommenttia:

 1. Kivoja pussukoita. Olen sun blogissa eka kertaa. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin + osallistu arvontaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos kovasti vierailustasi! Kävin lueskelemassa blogiasi ja täytyy sanoa, että teillä on kyllä upeita vanhoja huonekaluja! :) Olen aina haaveillut itsekkin tuollaisista :)

   Poista
 2. Nätit pussukat. Tästä sainkin idean kun joskus on kirpparilla verhoja, joissa tuontapainen kuvio, niin niitähän vois hyödyntää tällaisiin koreihin.

  VastaaPoista