tiistai 19. heinäkuuta 2016

Laatikoston tuunausta

Kevään ja kesän varrella on tullut paljon erilaisia projekteja mieleen toteutettavaksi ja niitä olenkin luetteloinut luuriini. Nyt kun remontti alkaa olemaan kynnyksiä vaille valmis, saakin niitä projekteja alkaa tekemään (jippiii)! Yksi niistä oli tämän Ikean Moppe laatikoston maalaaminen. Suunnitteilla oli ensin maalata osa laatikoista valkoiseksi ja osa vaaleansiniseksi ja harmaaksi. Lopputulos ei sitten niin miellyttänyt silmää, joten maalasin lopulta kaikki valkoiseksi.


Jos ja kun eteeni tulee vanhanaikaisia vetimiä kohtuu hintaan, ajattelin kääntää laatikoiden taustat etupuolelle ja kiinnittää vetimet niihin. Sitä ennen laatikosto saa kelvata näin.

 

Samalla saankin esitellä uuden työpisteeni :) Hommasin Ikeasta valkoiset pukkijalat ja Bauhausista puutasoa pöydäksi. Vielä pitäisi löytää jostakin kiva seinähylly ja sitten alan olla pikku hiljaa tyytyväinen ;)


Ja mikä parasta, hellettä on luvassa koko Suomeen! Muistetaan nauttia kesästä! :)

Osaako joku muuten sanoa mikä näissä blogin muotoiluissa oikein mättää? Nykyään todella usein tekstien muotoilut ei tahdo onnistua. Esimerkiksi tekstien keskitys ei onnistu millään niin kuin ylhäältä voit huomata tai fontti on ihan eri mitä olet valinnut...

4 kommenttia:

 1. Upea työpiste. Laatikosta tulee kiva kun vielä löydät ne nupit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu eiköhän niitä nuppeja tule joskus vastaan tai netistä tilaamalla varmaan vielä nopeampaa :)

   Poista
 2. Ihanan näköinen <3 Minä niin uneksin tuommoisesta!

  VastaaPoista