tiistai 16. elokuuta 2016

Keinutuolin maalaus

Sateiset huomenet! Hieman allapäin voin todeta, että eilen kyllä huomasi syksyn saapuvan hiljalleen.. Lieneekö koulujen aloitus vaikuttanut asiaan ja tietysti harmaa keli ulkona. Sadettakin on luvattu koko loppuviikolle. Mutta hei! On niitä kivojakin asioita tapahtunut! Viikonloppu meni loistavissa merkeissä. Saimme nauttia siskoni ja hänen miehensä seurasta. Kävimme muun muassa Linnanmäellä ja jääkiekkoa katsomassa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei siis puuttunut ;) Sitten sain vielä ennakkoon synttärilahjan avopuolisoltani. Olen yli vuoden verran metsästänyt kivan näköistä sadetakkia ja sen nyt sain! :) Se oli juuri sellainen mitä olin kuvitellut. Pirteän keltainen ja raidallinen vuorikangas alla. Sitten itse asiaan! Uuteen asuntoomme jäi vanhoilta asukkailta keinutuoli ja halusin sen ehdottomasti säilyttää. Tuoli kaipasi mielestäni vähän päivitystä ja niimpä näytin sille vähän pensseliä.


Jälkeenpäin sanottuna oli siinä aikamoinen urakka. Maaliruisku olisi ollut poikaa! Jostain kohdista maalasin tuolin neljään kertaan. Alkuperäinen väri oli niin tumma, että se pilkotti milloin mistäkin. Mutta näin valkoisena se miellyttää paljon enemmän :)
 Täytyy myös sanoa, että yllättävän riittoisa on ollut tuo 0,9 l maalipurkki. Se on riittänyt vaikka ja mihin. Ja hei, nyt virkkaamani mattokin löysi oikean paikkansa :)
 

 Eiköhän tämäkin ommeltu pupu saa arvoisensa keinut! ;) Nyt seuraavan projektin kimppuun.

Päivän jatkoja!

 

7 kommenttia:

 1. Meillä olis kiikun maalaus edessä. Mä haluaisin sen tummaksi, päivastoin kuin sinä. Tulee ruokaryhmä tummaa, niin kiikku sopis siihen hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä! Tsemppiä maalausurakointiin! :)

   Poista
 2. Minulla olisi samanlainen projekti edessä.. Milläs maalilla sinä maalasit tuon keinutuolin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalasin sen Tikkurilan Helmi 10 kalustemaalilla (himmeä). Kannattaa olla projektin kanssa kärsivällinen ja maalata ohuita kerroksia. Tummaan keinutuoliin sai vetää sen neljä kerrosta. Mukavia maalaushetkiä sinulle! :)

   Poista
 3. Kiitos vinkeistä! :)

  VastaaPoista
 4. Et hionut tai pohjamaalannut? Onko pysynyt hyvin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itseasiassa tehnyt kumpaakaan ja hyvin pysyi maalit. :) Toki jos keinutuoli on kovassa käytössä saattaa jompi kumpi vaihtoehto olla tarpeen!

   Poista