perjantai 23. syyskuuta 2016

Kuormalavoista istutuspöytä

Vihdoin ja viimein! Tämän projektin tein jo heinäkuussa, mutta kukat sain vasta pari päivää sitten :) Istutuspöytä-kuormalava-idea oli muhinut päässäni jo todella pitkään ja ai että tuntui hyvältä päästä työn kimppuun! Kauan ehdin haaveilla omasta puutarhanurkasta, jossa saisi tehdä omia istutus ja muita värkkäilyjuttuja. Projekti oli todella helppo ja yksinkertainen eikä materiaalejakaan tarvinnut etsiä kovalla työllä. Ostimme kesällä olohuoneeseen sohvapöydän ja saimme "kaupan päälle" pari kuormalavaa. Pöytälevyt taas tulivat kätevästi omasta takaa, kun teimme meille työhuoneeseen omat pöydät.Kiinnitimme kuormalavat toisiinsa ruuveilla ja asettelimme pöytälevyt paikoilleen. Ei sen vaikeampaa! Sahasin yhdestä kuormalavasta laudanpätkän pois, jonka takaa ilmestyi näppärä hylly. Sävytetty puuöljy teki istutuspöydästä vielä kivan näköisen.


Alennuslöydötkin pääsivät käyttöön. Sydänkoukuissa tosin luki WC, mutta maalaamalla koukut uudestaan kelpaavat ne tähän tarkoitukseen oikein hyvin.Nettiä selaillessa esiin tulee joskus kivojakin ideoita ja yksi niistä oli tälläiset saviruukut, jotka maalataan ja hiotaan vanhan näköisiksi. Halusin heti itsekin päästä kokeilemaan ideaa ja tämmöiset niistä tulivat. Tykkään! :) Vielä kun malttaisi odottaa ensi kevääseen, että pääsee istuttamaan kesäkukkia..Ja vielä viimeiseksi, pääsin lopultakin käyttämään tätä ihanaa sinkkiämpäriä! Olen ostanut sen aikoinaan Jyväskylässä sijaitsevasta SA-kaupasta pilkkahintaan. Nähdessäni tämän ämpärin tiesin käyttäväni sitä kukkaruukkuna. Jos käytte Jyväskylässä suosittelen ehdottomasti tätä kyseistä kauppaa. Löydän sieltä melkein aina jotain kivaa vanhaa tavaraa!


Nyt kelpaa oleilla parvekkeella kun sielä on vihdoinkin jotain katseltavaa :) Itse asiassa, söimmekin siellä eilen iltaruoan. Nyt toivotankin kaikille oikein 

rentouttavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen kokonaisuus, tykkään. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) kyllä sitä vieläkin joka päivä mielellään katselee :)

   Poista
 2. Kaunista tuli, kiva ruukku. Mäkin tein joskus ruskealla ruukulle. Vieläkin on hyvän näköinen on ollut useita vuosia ulkona.

  VastaaPoista