perjantai 3. helmikuuta 2017

Vauvalahja x 3

Ihan super mahtavaa perjantai-iltaa! Tänään olen jotenkin ihan kummallisen innostunut viikonlopusta ja hyvä niin :) Kävimme jo iltapäivällä ostoksilla ja löysin alennuksesta juuri oikean värisen/tyylisen huivin mitä olen halajannutkin. Ai että ne parhaat löydöt tuottavatkin suurinta iloa! Nyt illan saakin vain ottaa rennosti ja nauttia :) Meidän tuttavapiirissä on käynyt kunnolla vauvatohina ja se tietääkin aina mukavia ompelu- ja paketointihetkiä. Mikä onkaan mukavampaa käsityöprojektia kuin tehdä jollekkin nyytille jotakin suloista.


Olen aikaisemmin postannut ompelemastani tilkkutäkistä/leikkialustasta klik, jonka saan vihdoinkin antaa lahjaksi piakkoin syntyvälle tyttövauvalle. Tykkään edelleen valtavasti nuista suloisista pinkin sävyistä. Korttivarastostani löysin vielä sopivasti väreihin mätsäävän kortin :)


Seuraava projekti oli miettiä poikavauvalle jotakin kivaa ja mitäpä muutakaan sitä keksisi kuin aina yhtä ihanan ja sympaattisen unipupun! Näitä pupuja täälä blogissa onkin esiintynyt aina silloin tällöin. Neuloin näille pupuille ennen silmät aukinaiseksi ja ongelmana olikin näin täydellisyyden tavoittelijalle niiden epäsymmetrisyys. En tainnut olla niihin ikinä tyytyväinen. Onneksi tajusin neuloa pupuille suljetut silmät koska mielestäni ne tuovat juurikin sitä suloisuutta ja ne näyttävät paremmilta.Ja viimeisimpänä työnä sain pyynnön tehdä tyttövauvalle jonkin kivan pörröisen pupun. Tässä tilda-kaava saikin tulla apuun. Ja hei! Uuden ompelukoneen koristeompeleet pääsivät vihdoinkin testaukseen pupun mekossa!Voi kuinka rakastankin lahjojen paketoimista! Haaveilen työskenteleväni joskus jossakin kivassa liikkeessä, missä saisin tehdä näyttäviä paketteja ;)
 
 
Nyt taidankin lähteä oikaisemaan jalkani ja aloittamaan rennon illanvieton! 
Ihanaa viikonloppua kaikille!!


4 kommenttia: