keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Etiketit irti purkista kuin purkista!!

Moikka moi! Ai että ulkona oli auringonpaisteessa lämmin töistä tullessani! Kyllä se kevät sieltä tulee ja kohta saa kaivaa kevättakinkin varastosta ;) Kävin viikonloppuna Tigerissa ja löysin sieltä kivoja nestesaippuapulloja joita ostin pari kappaletta uuteen projektiin! Nimittäin viime viikolla mietin, että keittiöönkin pitäisi saada käsinpesuainetta. Joten eikun aivot raksuttamaan ja etsimään kahtaa samanlaista pulloa tiski- ja käsinpesuaineelle.


Ostamissani pulloissa etiketit vain olivat turkasen lujasti kiinni! Saatuani ne pois jäi niihin tietysti ikävät liimatahrat. Noo jos ne vedellä lähtisi nopeasti ajattelin. Ei lähtenyt. Seuraavaksi muistin lukeneeni netistä hyviä niksejä liimatahrojen poistamiseen. Hyväksi havaitut etikka ja sooda pääsivät koekaniineiksi, mutta tuloksetta. Koitin jopa haavojen puhdistuainetta ja alkoholia. Olin jo luovuttanut ja jättänyt pullot oman onnensa nojaan kunnes hoksasin kokeilla kynsilakanpoistoainetta. Ai mitä että? Sehän toimi!! Ei tarvinnut hinkata melkein yhtään kun niin helposti se lähti pois! Miten en itse hoksannut :) En ole tainnut törmätä tähän kikkaan netissäkään. Puhdistuksen jälkeen siirsin toisesta pullosta nestesaippuan talteen myöhempää käyttöä varten ja tilalle tuli tiskiainetta. Loppusilauksena tekstit pulloihin dymolla. Tykkään kovasti lopputuloksesta. Nämä sopivat hyvin muuhun keittiöön ja nyt tuli sitä käsinpesuainettakin keittiöön :)Mahtavaa loppuviikkoa kaikille!4 kommenttia:

 1. Hienosti lähti liimat pois, kun pullot ovat noin kirkkaita.
  Mulla on noissa askarteluissa ainetta juuri noita liima juttuja varten.
  Muistaakseni pullon nimi on Label, sitä on piisannut, suihkepullo.
  Se on ostettu ns. miestenliikkeestä, jos oikein muistan niin Motonetista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti vinkistä! :) Täytyypäs katsella Motonetista kun siellä seuraavan kerran käydään.

   Poista
 2. Tämä sun blogi on aivan ihana! <3 Täytyy kirjautua lukijaksi, jotta löydän tänne uudelleen ihastelemaan ja seurailemaan :) Olin itsekin ajatellut tehdä tällaisen etiketit irti pulloista -niksipostauksen, sillä viime vuoden puolella tuskailin maustepurkkien etikettien kanssa. Itse en kokeillut kynsilakanpoistoainetta, mutta liima lähti lopulta tosi hyvin irti, kun hankasin sitä kookosölyn ja soodan sekoituksella! :) Pitääkin alkaa irrottelemaan taas etikettejä, kunhan löydän tarpeeksi pieniä purkkeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 ja tervetuloa seurailemaan!! :) Hienoa että kookosöljykin toimii, siihen en ole muistaakseni törmännytkään. Maustepurkeista tulee varmasti kivannäköisiä :)

   Poista