torstai 21. syyskuuta 2017

Puulaatikosta yöpöytä

Pari viime viikkoa olen mennyt tukka putkella ja siinä samalla huomannut että syysflunssa yrittää iskeä. Aina sen pääsin ohittamaan kunnes nyt se pahus voitti kamppailun! Tämä viikko onkin mennyt lepäillessä. Jospa se tästä pikku hiljaa voitoksi muuttuu. Sain kesällä tuttavaltani pari Ikean puulaatikkoa, joita hän ei tarvinnut. Ne jäi itseltänikin joksikin aikaa sivuummalle kunnes ryhdyin taas tuumasta toimeen. Olen joskus nähnyt Pinterestissä hienoja kuvia puulaatikoista, joista on tehty yöpöytiä. Nämä laatikot ovat juurikin sellaiseen tarkoitettu, ajattelin!Käsittelin laatikot aluksi kauttaaltaan harmaaksi sävytetyllä puuöljyllä. Sivellinvetojen jälkeen ylimääräiset öljyt kannattaa pyyhkiä rätillä pois. Itsehän en tätä olisi tajunnut jos viisas pintakäsittelijäsiskoni ei olisi huomauttanut asiasta. ;)


Öljyn kuivuttua, mittasin isomman laatikon sisäleveyden ja -syvyyden hyllyjen sahaamista varten. Pinterestin yöpöydissä jaloiksi oltiin ruuvattu huonekalurullat, joten pitäähän minunkin lootassani sellaiset olla! :)

Ja tadaa! Siinä ne nyt on. Vanha heinäseiväshylly sai väistyä olkkarin puolelle, missä järjestystä on muutenkin vaihdettu. No joo pakko myöntää että epätoivo meinasi iskeä hyllyjen kiinnittämisessä.. Se ei mennyt todellakaan putkeen.. Ei mennyt naulat eikä ruuvitkaan puista läpi jostakin syystä. Lopulta käytin kiinnitykseen kuumaliimaa. Eipä mennyt aikaakaan kun makkarista kuului rysähdys ja hylly oli rojahtanut. Eli ei se aina niin helppoa ole miltä saattaa näyttää. ;)

Nyt näytetään kaikenmaailman flunssille kyytiä!
Mukavaa loppuviikkoa!

4 kommenttia: