tiistai 23. huhtikuuta 2019

Puiset korvakorut

Tämä postaus tulee juuri oikeaan aikaan ilmojen lämmetessä kivasti. Talvella valitsen mielelläni pukeutumiseen tummia sävyjä ja kummasti keväällä sitä haluaisi väriä ylleen. Kovin värikkäitä omat vaatteeni eivät valitettavasti ole joten halusin tuoda sitä jotenkin muuten. Olen ihaillut pitkään yksiä pisaran muotoisia puukorviksia joita olen nähnyt siellä täällä pidettävän. Tutkailin nettiä yksi ilta kunnes löysin kaipaamani korvikset Uhana Designilta. Todella ihania olivat, mutta miksen tekisi niitä itse ajattelin. Ohutta vaneriakin olisi jo valmiina. Ei muuta kuin sorvin ääreen!Näitä olisi voinut tehdä vaikka kuinka monet eri sävyissä, mutta onneksi osasin lopettaa kolmen parin jälkeen. :) Vaneeri ruuvipenkkiin kiinni ja sahaamaan mars. Hiomisen jälkeen odotti parhain osuus, nimittäin oikean värisävyn sekoittaminen.


 Nämä tuovat kivasti kaipaamaani väriä kevääseen. Ei ehkä yhtä hienot kuin alkuperäiset, mutta näin wannabe-versiona kelpaavat loistavasti. :)Lämpöisiä ja aurinkoisia hetkiä päivääsi! :)3 kommenttia:

 1. Jotakin blogi polkua kuljeskelin ja tänne sun blogiin eksyin.
  Monenlaista täällä olit saanutkin aikaan ja niin kaunista.
  Mä tykkäsin sun blogista ja päätin liittyä lukijaksesi ja liittää sun blogin mun blogiluetteloon.
  Oleppas sinäkin rohkea ja tule vierailulle aurinkokujalle.
  Aurinkoista ja lämmintä loppukuuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos kovasti kommentistasi! :) Täytyypä käydä vierailulla blogissasi. Kiitos samoin sinulle lämmintä kevään jatkoa ja Wappua! :)

   Poista
 2. Kauniita koruja! Puukorut ovat kyllä yksiä lempikorujani. Ovat myös kevyitä. Taitava kyllä olet. Oliko vaikea tehdä? Nämä tosiaan tuovat kyllä piristystä asuun kuin asuunkin. Ihana lisä näin pimeille talvipäivillekin.

  VastaaPoista