lauantai 1. kesäkuuta 2019

Kesäinen clutch

Kesäisin minulla on ollut tapana käyttää hieman kevyempää laukkua mukana tai sitten ihan vain isohkoa kukkaroa mihin mahtuu sopivasti tärkeimmät jutut kuten avaimet, puhelin ja pankkikortti. Näin kesäkuun ja kesän kunniaksi halusin ommella uuden kivan pussukan/clutchin käyttööni. Kevyt ratkaisu lyhyisiin kauppareissuihin tai vaikka puistokävelylle kerä jäätelön. :) Pussukan teko-ohjeita on netti pullollaan ja tässä on esimerkiksi hyvä ohje videon muodossa.



Kangasta jäi vielä clutchin tekemisen jälkeen pienempään pussukkaan joka saa käyttötarkoituksen arkiaamuisin. Pääkaupunkiseudulla työmatkat saattavat olla pidempiä ja julkisilla kulkemisessa aika otetaan hyötykäyttöön. Mikä on sen parempaa kuin nukkua hiukan pidempään ja meikata vasta työmatkalla. ;)



Eikä tässäkään vielä kaikki, kangasta jäi vielä juuri sopivankokoinen soiro josta ompelin tämän ohjeen mukaisen hiusdonitsin. Ei muuten jäänyt palan palaa enää tämän jälkeen. ;)


Iloista kesäkuun ensimmäistä! Ehdottomasti ihanin vuodenaika luonnon ollessa parhaimmillaan ja kesälomien alkaessa. Onnittelut myös valmistuneille! :)


 


2 kommenttia:

  1. Kaunis kangas ja kivat pussukat. Noi ovat aina tarpeellisia.
    Onko toi marimekon kangasta ? Kirjoitin blogissani uudesta kassistani, marimekon kassista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Kyllä vain, Marimekkoa on. Olen kyllä hurahtanut Marimekon kankaisiin ihan täysin. :)

      Poista