torstai 24. syyskuuta 2020

Herkkuja tarjolla!

Muutamien opetusvideoiden jälkeen alkaa vähän vaativampikin massailu onnistumaan! Aloitin työstön milläpä muullakaan kuin herkkujen tekemisellä. :) Vaahtokarkit ja salmiakit olivat helpoimmasta päästä ja karkkikepit vaativatkin sitten videoiden kyttäämistä.


Tikkareihin tein neulalla kolot puukepeille jotka liimasin polton jälkeen paikoilleen. Suosittelen edelleen tutustumaan ohjeisiin ja nikseihin ennen muovailun aloittamista. :)Voi ei mikä herkkunälkä tässä iskee kun näitä kuvia katsoo!
Aurinkoista iltaa! :)4 kommenttia:

 1. Massailu on kyllä mukavaa puuhaa ja vain mielikuvitus on rajana! Innostuin itsekin viime syksynä ja hankin värisuoran massoja. Joulun alla oli vaan niin paljon kaikkea tekemistä, että pintaraapaisulla mentiin massailun kanssa. Voisikin vähän paremmin perehtyä aiheeseen.
  Herkullisia koruja olet kyllä tehnyt ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! :) Mahdollisuuksia on kyllä lukematon määrä ja se siinä onkin varmaan kutkuttavin juttu. Haluaisin tehdä myös enemmän jouluun liittyviä korviksia esimerkiksi pienellä piparimuotilla, mutta en ole sellaista vielä löytänyt. Täytynee pitää silmät auki. ;)

   Poista
  2. Muistaakseni Suomalaisesta Kirjakaupasta ostin omat piparimuottini viime vuonna. Kannattaa käydä katsomassa!

   Poista
  3. Hei kiitos paljon vinkistä! Täytynee käydä siellä kun joulusesonki alkaa. :))

   Poista