maanantai 26. heinäkuuta 2021

Unikko reppu

 Olen säilönyt useamman vuoden eilen tein-blogin reppu ohjetta. Tämä on kuulunut ehdottomasti sellaisiin ohjeisiin jota on pakko joskus kokeilla. Ohjeet on nimittäin niin selkeät ja hyvin kirjoitettu kuvineen, joten ajattelin että ehkä minäkin onnistuisin. Reppu tuli aika nopeasti valmiiksi ja isoin homma olikin tukikankaiden silittäminen.

Kaikki tarvikkeet löytyi omasta takaa ja hommiin pääsin onneksi heti! Vuorikankaana käytin tylsästi samaa Unikko kangasta mitä etupuolellakin koska muita ei itse asiassa ollutkaan riittävästi varastossa. Nahkaremmi on monen vuoden takainen löytö SA-kaupasta, ai että mikä fiilis kun jokin pitkäikäinen löytö pääsee vihdoinkin käyttöön! Siellä se on monet vuodet odottanut laatikossaan noutajaa. ;)

Laitoin tukikangasta sekä pääly- että vuorikankaaseen. Näin repusta tuli sopivan jämäkkä. Jotain suoja-ainetta pitäisi vielä reppuun suihkautella jotta se olisi sateen kestävä?

Vaikka koulutaival on ehkä jo omalta kohdaltani päättynyt niin onhan tuo sen verran söpö että eiköhän tuolla kuljeta monia kesäisiä reissuja. :) 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti