torstai 23. syyskuuta 2021

Diy rahit parvekkeelle

 Taisin löytää nämä kankaat Marimekon Outletista joskus talvella. Tiesin heti jo kaupassa että näistä teen muuten wannabe Puffi-istuintyynyt! Tai ainakin yrittäisin.. ;) Kankaat odottivat kauan aikaa kaapissa milloin löytäisin säkkituoleihin soveltuvaa styroksia. Yllätyin hieman styroksipallojen hintatasosta ja onneksi ennätin bongata torista niiden myynti-ilmoituksen. Haimme monen monta säkillistä pieniä styroksipalloja ja voi että niitä löytyy vieläkin joka paikasta vaikka olivatkin pakattuna jätesäkkeihin.

Kokosin rahit aina neljästä palasesta ja yhdestä vetoketjusta. En löytänyt niin pitkää vetoketjua jotta olisin voinut ommella samanlaisen sisuspussin styrokseille. Jouduin siis tekemään kompromissin ja ompelin rahien sisälle pienempiä pusseja mitkä täytin styrokseilla. Näin päällisen voi vielä huoletta ottaa pois ja laittaa pesuun.

Isoin työ oli styroksien laittaminen sisuspusseihin. Kookkaampi tratta olisi nopeuttanut prosessia valtavasti! No mutta sain kuin sainkin ensimmäiset istuimet parvekkeelle. :) Jotain muuta sinne pitäisi myös keksiä.Kivaa päivää just sulle! :)


1 kommentti: