tiistai 13. lokakuuta 2015

Handmade & homemade tarroja

Päästin taannoin luovuuteni valloilleen tietokoneen äärellä ja sain aikaiseksi tällaisia handmade ja homemade tarroja. Ohjelmana sai toimia ihan vain Word. Tietysti olisi hauska tehdä jotain muitakin printtejä (kalentereita, kortteja, julisteita yms.) kunnollisella grafiikkaohjelmalla joskus tulevaisuudessa. Mutta yllättävän paljon Wordilläkin saa aikaan. Ainut huono puoli siinä on, että tulostettaessa jokin elementti saattaakin hypätä minne sattuun vaikka esikatselussa kaikki näyttääkin hyvältä. Tulostin valmiit työt tarra-arkeille, joista ne sitten leikataan pois.

 

 Näitäpä onkin kiva liimailla itsetehtyihin lahjoihin tai kyläviemisiin koristeiksi :)

 

7 kommenttia:

 1. Ihanat tarrat, kauniit värit. Pitäis kai itekkin värkkäillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo kannattaa, eipä tuossa loppujen lopuksi paljon hommaa ollut. Varsinkin jos tietää minkä näköistä haluaa tehdä :)

   Poista
 2. Kiva idea. Mitenköhän ei oo oskaan tullut mieleenkään, että näitä voisi tulostella tarra-arkeille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tämä oli myös minun ensimmäinen kerta kun käytin tuota tarra-arkkia :) Ennen olen vain tulostellut erilaisille kartongeille.

   Poista
 3. Voi kuinka tyylikkäitä tarroja! Sisareni juuri aloitti pienyrittäjyyden, ja hän onkin nyt etsinyt ammattilaista joka voisi hänelle hoitaa tarraetiketit. Suunnittelu on toki hänen puoleltaan vielä hieman kesken. Kauniisti käytetty värejäkin näissä.
  https://www.auraprint.fi/tuotteet/tarraetiketit/

  VastaaPoista