lauantai 3. lokakuuta 2015

Tunnelmaa syksyn pimeyteen: diy tuikkukuppi

Pitkästä aikaa viikonloppu on tuntunut viikonlopulta! Tähän saakka ei onneksi kouluasiat ole vaivannut mieltä :) Iltojen hämärtyessä on meilläkin aika ottaa kynttilät esille tunnelmaa luomaan. Siispä päätin toteuttaa kesästä asti mielessäni pyörineet tuikkukupit. Meidän taloudessamme ei harmi vain hirveästi nuita kookkaampia lasipurkkeja tahdo löytyä. Sanoin kesällä sitten muutamille tutuille, että pistää sivuun niitä, jos sattuu muuten lasinkeräykseen joutumaan. No sainkin kun sainkin kivan kokoisia purkkeja ja tältä ne nyt näyttävät :)

 Ja muuta lasipurkkien lisäksi ei tosiaan tarvittu kuin juuttikangasta ja tusseja! Kivaa nopeaa askartelua, jossa kankaan liimaamiseen käytin kuumaliimaa. Numeroiden tekemisessä käytin peltistä sapluunaa (vai sabluunaa?), jonka olen ostanut Quriosa -nimisestä sisustuspuodista. Puoti on Vaasan seudulla ja sielä oli ihan järkyttävän hienoja sisustusjuttuja/lahjatavaroita. Oisin voinut ihastella tuotteita monta tuntia..

 Oisi tietysti voinut odottaa iltaan ja ottaa kuva, missä tuikutkin palavat :D Nyt lauantai jatkuu sämpylöiden leipomisella. Ihanaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Ihastuttava blogi sinulla. :) Tulee jotenkin rauhallinen ja inspiroitunut fiilis kun tätä lukee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että tuo kuulosti ihanalta! Kiitos! :) Kiva kuulla että blogini kirjoittamisesta on muillekkin hyötyä :)

      Poista