torstai 28. tammikuuta 2016

Kalenteri 2016

Tammikuu on kohta ohi ja nyt täällä postaillaan tämän vuoden kalenterista... :D Viime vuonna kalenterina toimi ihan vain ilmaisjakelukalenteri ja olisi toiminut varmasti tänä vuonnakin, mutta semmoista ei postilaatikosta löytynyt. Päätin siis tehdä sen itse. Se valmistuikin jo tammikuun alussa, mutta tuon alustan sain vasta eilen valmiiksi. Tiesin heti alussa haluavani kalenterin tuohon keräilyalustaan, mutta nettiä selaillessa en löytänyt ainuttakaan liikettä täällä lähistöllä, jolla semmoinen olisi ollut valikoimissa (tai sitten hain väärällä hakusanalla).


Mielestäni kalenterissa täytyy olla ehdottomasti nuo viikkojen numerot! Monet tapahtumat ilmoitetaan yleensä viikoittain ja esimerkiksi puhelimessani ei niitä viikkojen numeroita näy. Halusin samalla kirjoittaa kalenteriin ylös muutamia merkkipäiviä ja pyhäpäiviä, jotka myös korostin erikseen.


Alustan toteutin paperiklipsillä ja maalauspohjalla. Maalasin taulun harmaaksi ja kiinnitin klipsin kuumaliimalla. Taidampa alkaa tekemään joka vuosi oman kalenterin :) Nyt minulla alkaa viikonloppu ja toivotankin kaikille mukavaa loppuviikkoa! :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti