torstai 19. toukokuuta 2016

Naisenergiaa!

Työmaalta terveisiä! Täällä sitä onkin vietetty aikaa rutkasti ettei aika sitten olekaan muuhun riittänytkään. Sain kuitenkin niin huippu hyviä uutisia viime viikolla! Siskoni lupasi tulla auttamaan remontoinnissa ja nyt me olemmekin viettäneet sitten koko viikon aamusta iltaan työmaalla. Remontti on edistynyt huimaa vauhtia ja siitä suurkiitokset hänelle!! Ilman hänen ammattitaitoaan olisin ollut kyllä sormi suussa monessa kohtaa. Rempan alussa olin innoissani kuinka sitä saakaan valita kaikki ihanat pintamateriaalit juuri niin kuin itse haluaa. Tänä päivänä materiaaleja on tullut kuitenkin niin runsaasti tarjolle, että tuli moneen kertaan oikein turhautunut olo valinnan vaikeudesta. Sitä miettii kovasti, että miellyttääkö jokin valinta sitten parin vuoden päästä enää. Seinien väristä oli jokin aavistus, mutta sitten se tarkan sävyn valinta...


 Värikarttoja ja eri sävyjä oli aivan valtavasti ja kaikki näyttivät hyviltä. Monen tuumaustauon jälkeen menimme maalikauppaan ja teimme valinnan. Valitsimme makuuhuoneeseen tehosteseinäksi tummanharmaan (Basaltti) ja työhuoneen tehosteseinäksi vaaleahkon ruskean (Vulkaniitti). Kaikki muut seinät halusimme saman värisiksi ja päädyimme sitten vaalean harmaaseen (Laasti).


 Olemme parissa viikossa edenneet kiitettävästi. Kaikki katot ja seinät on maalattu (lukuun ottamatta työhuonetta), olohuoneen tehosteseinä on tapetoitu sekä ikkunanpokat ja ovenkarmit maalattu. Maaliin saakka on vielä jonkun verran matkaa, mutta kyllä on hienoa huomata oman työn jälki :) Alussa varsinkin seinien pohjatyöt olivat työläitä ja sillon tuntui ettei tästä tule ikinä loppua. Seuraavissa postauksissa on siis luvassa vihdoinkin jotakin konkreettista työn tulosta :) Tässä vielä kuvia olohuoneesta, keittiöstä ja makuuhuoneesta ennen remonttia.
Huomenna koittaakin mahtava päivä sillä meille pitäisi saapua vihdoinkin keittiö ja kodinkoneet (Jeee!!). Toivotaan vielä, että kaikki osat ovat mukana ja toimitus olisi oikeanlainen. Super mukavaa viikonloppua kaikille! 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti