maanantai 23. toukokuuta 2016

Olohuoneen tapetti

Maanantaimoikat! Ajattelin näyttää jo vähän olohuonetta ja sen tapettia vaikka huoneena se ei suinkaan ole vielä valmis. Tapetin valitseminen oli lopulta suhteellisen helppoa ottaen huomioon nykypäivän runsaat valikoimat. Alkuun sen piti olla tummansävyinen, mutta kummasti mieli muuttuu pohtiessa vaihtoehtoja :) Tapetteja katsellessa huomasin tapettikirjasta olevan todella paljon hyötyä. Useissa kirjoissa näkyi olevan tapetit kuvattuna valmiiksi seinällä, josta pystyi hahmottamaan kokonaiskuvaa. Esimerkiksi löysin Vallilan Horisontti mallistosta todellisen suosikkini, josta tuli heti mieleen Pentikin Pioni sarja. Mutta nähdessäni sen kokonaisuutena seinällä, karsin sen heti pois mielestäni. Kannatan myös pitkää makustelua valitsemisessa, sillä mekin valitsimme lopulta sellaisen, minkä olimme alkuun vain sivuuttaneet.
 


Tapetti sopii mielestäni hyvin olohuoneen muiden harmaiden seinien kanssa ja sen harmaat kuviot tuovat kivasti helmiäisefektin.


Maalatut ikkunanpokat ja parvekkeen ovi ovat valkoisena paljon paremmat kuin mitä ne aikaisemmin olivat. Näin ne sopivat mielestäni paremmin kokonaisuuteen. Kova aherrus siis kannatti! :) Olohuoneesta puuttuukin enää lattia ja listat. Vielä kun ehtisi nauttia nuista superihanista hellepäivistä :) 

Lämpöä päivääsi!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti