perjantai 13. tammikuuta 2017

Omatekoiset printtitaulut

Ihanaa viikonloppu koitti taas! Voi hitsit en malta odottaa, että pääsen illalla oikaisemaan jalat, nauttimaan viimeisiä glögejä (ehkä myös muutamasta konvehdista) sekä katsomaan leffaa. On tämä työviikko ollut kyllä aika rankka. Ja hei, olen mielestäni ansainnut palkita itseni tuolla rentoutushetkellä koska kävin tänään hammaslääkärissä! Hui kauhistus, se on jos mikä palkinnon paikka! Tämän varsinaisen postauksen aihe on saanut odottaa kyllä aika pitkään. Tein nimittäin loppusyksyllä meille muutamia tauluja uutta kotia koristamaan. Ne ovat varmasti vilahtaneetkin aikaisemmissa postauksissa.Isoimman taulun kehykset saimme tämän asunnon mukana. Maalasin sitä vain vähän valkoisella ja hioin kuluneemman näköiseksi. Heinäseipäistä taas sahasin tuollaiset pienemmät kehykset ja ai että oli ihanaa sahata käsisahalla vanhaa kunnon puuta. Sai siinä pari tuntia puuhailla ;)Seuraavaksi työhuone! Se tarvitsi myös jotakin kivaa piristystä ja löysinkin netistä kivan tekstin joka on minulle kyllä niin suunnattu! Oli aivan pakko tulostaa itselleni myös samanlainen ja siinä se sitten muistuttaakin minua joka päivä.


Ennen muuttoa tänne pääkaupunkiseudulle törmäsin Facebookissa tähän mahtavaan aforismiin ja otinkin sen heti talteen tulevaa taulua varten. Siinä se eteisessä muistuttaa minua kotopuolestani ;)

En malta odottaa, että jokavuotinen kevät saa aikaan monia kivoja ompelu- ja askarteluideoita. Sitä jotenkin herää eloon ja käsityötkin kiinnostavat aivan eri tavalla :)


Oikein ihanaa viikonloppua!2 kommenttia:

  1. Onpas kauniit taulut! Meillä on kirjastohuoneessa sama teksti seinätarrana kuin sinulla työhuoneessa, osui ja upposi sanoma siis täälläkin :)

    VastaaPoista