torstai 30. marraskuuta 2017

Käpykranssi

Nykyään kaikki yksinkertaiset koristeet taitavat olla suosittuja. Näin kävi myös minulla. Käydessäni kotopuolella askartelimme äitini kanssa käpykransseja. Kranssin pohjana käytimme halkaisijaltaan 25 cm styrox-rengasta. Maalasin renkaat ensiksi ruskealla askartelumaalilla, jotta rengas ei pilkota valkoisuuttaan käpyjen takaa. Sen jälkeen alkoi pitkähkö palapelimäinen vaihe käpyjen asettelussa ja kuumaliimalla pelatessa.


Isoimmat raot peitimme käpyjen keskiosilla jotka leikkasimme pihtejä apuna käyttäen. Pala palalta kranssit valmistuivat! :) Mukana puuhasteluun kannattaa varata pitkää pinnaa. Hyvä työskentelytaso on myös tärkeää. Minähän aloitin tietysti tekemään tätä savottaa lattialla ja peijoota kun selkä tahtoi väsyä. :) 


Jätimme kranssit ihan käpyjen värisiksi, mutta tietysti sprayjaamalla saa varmasti hienon lopputuloksen. Täällä on hyvä ohje käpykranssin tekoon. Kiitän tuhannesti minua auttaneita käpyjen kerääjiä! ;)

Luvassa on paljon jouluisia postauksia joten kannattaa olla kuulolla! Saan huomenna mahtivieraan viikonlopuksi ja ohjelmassa on mitäpä muutakaan kuin pari upeaa joulukonserttia ja jouluhössötystä! :)

Ihanaa alkavaa viikonloppua! 


 

4 kommenttia:

 1. Tosi kaunis kranssi. Mutta en ihmettele että selkäsi on kipeä.
  Työasento on harrastuksessakin tärkeää. Olen laittanut pikkasen joulua, selkä kans tosi kipee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain! Työasento on tärkeää. Omaa tyhmyyttä oli väkertää kyyryssä lattialla. :) Toivottavasti olosi helpottuu. :) Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista