tiistai 7. marraskuuta 2017

Paidan muokkausta

Käykö teille koskaan niin että haluaisitte juuri tietynlaista vaatetta, mutta sellaista ei tahdo mistään löytyä? Olen kokenut tämän viime aikoina lukemattomia kertoja. Löysin alkusyksystä ihania verkkokauppoja mistä olisi saanut juurikin niitä "oikeanlaisia" vaatteita. Ne sattuivat tietenkin olemaan kiinalaisia ja arvostelut niitä kauheimpia, joten tilaamisen sai unohtaa samantien. Ainoaksi vaihtoehdoksi jäi siis itse tekeminen. Vaatteen ompeleminen alusta loppuun asti on ajatuksenakin vielä tässä vaiheessa mahdoton tehtävä. Siksi vaatekauppoja kierrellessä katson valikoimaa aina sillä silmällä tuunaus mielessä.


Viime kesänä näkyi paljon käytettävän off shoulder paitoja ja halusin itsekin sellaisen, mutta hieman hillitymmän version. Löysin Zarasta kivan paidan ja päätin muokata sitä hiukan.Piirsin lyijykynällä ensiksi ääriviivan ja saksin reippaasti ylimääräisen kankaan pois. Vinonauhan avulla paidan reunan sai kivasti huoliteltua siistiksi.


 

Paita kiinnitetään takana olevilla napeilla ja lisäsin vielä vaatehakasen yläreunaan. Olen säästänyt jostain syystä kaapissa pieneksi mennyttä kauluspaitaa ja kuinka ollakkaan, sain siitä vielä haluamani rusetin! Kankaat ovat hieman erilaisia, mutta ei sitä onneksi niin hyvin huomaa.


Paidan tuunauksen olisi varmasti pystynyt toteuttamaan ammattimaisemmin, mutta näin harrastelijana tämä muokkaus sopii oikein hyvin. Tätä onkin tullut käytettyä jo moneen kertaan. :)


Lupsakkaa tiistaita! :) 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti