tiistai 22. lokakuuta 2019

Marimekon logokassi uusiokäyttöön!

Olen laittanut työpisteeni uudelle tolalle. Aikaisemmassa värikylläisyydessään työpisteeni näytti sekavalta ja halusin siihen enemmän selkeyttä ja keveyttä. Kiitos Ikean, heidän mustat ja valkoiset säilytyslaatikot sopivat kokonaisuuteen ja samalla ne piilottavat kaikki lukuisat askartelutarvikkeet. Hämmästyksekseni, kyseisiä laatikoita ei enää heidän valikoimistaan löydy, mutta onneksi nämä löytyivätkin omasta takaa. Värikkäille lahjapapereille ja muille pitkille rullille piti keksiä hyvä säilytysratkaisu. Löysin töistä ruskeaa pakkauspaperia ja siitä se ajatus sitten lähti. Minäpä näppäränä tyttönä taittelen itse paperipussin ja sullon sinne rullat!
 
 

Pussista olisi voinut taitella viimpan päälle hienon. Esimerkki löytyy täältä. Mutta en malttamattomana joutanut aikaani tähän käyttämään. Itse asiassa näin jälkikäteen ajateltuna ei paperia olisi edes ollut tarpeeksi ohjeen mukaiseen taitteluun. Joten hyvä minä! Noniin, liimasin pystysauman erikeeperillä ja pohjan laitoin nitojalla kiinni.
 

Tämän jälkeen käänsin pussin ympäri. Eli tämä taittopuoli tulee pussin sisälle. En suoristanut pohjanurkkia suoriksi vaan jätin ne tarkoituksella vähän sisälle jotta pussi saa enemmän pyöreämmän pohjan. Nyt ulkopuoli on siistimmän näköinen ja niittitaitokset on piilossa sisällä. Käänsin lopuksi vielä pussin suuta pari kertaa. Jos haluaa simppelin näköistä niin tämän olisi voinut tällaisenaankin pitää. Itse koin, että pussi tarvitsee vielä jotakin, joten kokeilin pukea sen päälle Marimekon logokassin.

 

Kassia en leikellyt mitenkään. Kahvat taitoin paperipussin ja kassin väliin. Kiinnitin kangaskassin paperipussiin parilla nuppineulalla. Värikkäimmät lahjapaperit piilotin muiden taakse. ;) Jos pakkauspaperia olisi ollut pidempi pätkä, säilytysratkaisusta olisi tullut korkeampi ja rullat olisivat vielä enemmän piilossa.


 Työpisteeni lopputulos on mielestäni niin paljon parempi kuin vanha! Ja Marimekon logokassikin sai ihan uuden käyttötarkoituksen. :)
 

2 kommenttia:

 1. Ompa hyvä idea, kiitos vinkistä! Marimekko toimii kyllä aina ja mahtavaa että kangaskassi voi olla noin monikäyttöinen.
  Logosuunnittelun luulisi olevan yksinkertaista, mutta kun sitä tarkemmin miettii niin se on kyllä kaikkea muuta!
  Piti vielä sanoa, että todella kaunis sisustustyyli sinulla muutenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon kommentistasi! :) Kiva jos voin antaa vinkkejä! Marimekko toimii loistavasti ja mihin kaikkeen tuota kassia voikaan käyttää. Oma mielikuvitus on vain rajana. ;)

   Poista