tiistai 19. marraskuuta 2019

Pariskunnan yhteinen joulukalenteri

Kerrankin olen hyvissä ajoin tekemässä joulukalenteria ja saan siitä vielä postattuakin ideaa muille halukkaille. Näin valtavana jouluihmisenä tämmöinen pariskunnan joulukalenteri on ihan loistava juttu mulle ja parasta siinä onkin juuri se, että sen saa itse toteuttaa ja miettiä toiselle sopivaksi. Mistä toinen tykkäisi tai yllättyisi? Tarkoituksena ei ole hankkia kaikkiin luukkuihin mitään materiaa vaan joskus ne teot tai sanatkin ovat päivän piriste. Tätä ideaa voi toki soveltaa vaikka koko perheen kalenteriksi missä puuhastellaan yhteisiä asioita tai miksei myös kaverin kanssa.


Taittelin alkuun lahjapaperista 24 luukkua. Käytin kirjaa paperipussin pohjan mallina, eli paketoin kirjan toisen pään ja otin kirjan toisesta päästä ulos. Käytin luukkujen numeroina vanhoja tarratulosteitani joita olen aikaisemmin tehnyt. Ne voit halutessasi tulostaa täältä.Tulostin joihinkin luukkuihin tuollaisia lappusia mihin olen kirjoittanut kunkin päivän yllätyksen. Yhdelle päivälle esimerkiksi vohveleiden tekoa ja toiselle päivälle iltapalaa. :)


En malta odottaa joulukuuta! Kalenteri tuo varmasti kivaa pientä jännitystä arkeen ja mielestäni juuri parasta on ajatella toista ja nähdä pikkuisen vaivaakin. :)

Katsotaan mitä toinen puolisko tuumaa tästä mahtavasta ideastani... ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti