keskiviikko 27. marraskuuta 2019

Työpaikan joulukalenteri

Sain ihan loistavan tilaisuuden kasvattaa lisää joulumieltäni ja vieläpä työpaikkalla. Nimittäin minulle tarjoutui tilaisuus - tai no itse asiassa tarjouduin itse tekemään meille toimistoon joulukalenterin! :) Vihreätä valoa näytettiin ja ei muuta kuin hihat heilumaan. Ideana on se, että joka ikinen työpäivä joulukuussa aattoon saakka piilotan Maillegin magneettitontun jonnekkin toimistoon ja ensimmäinen joka sen sitten bongaakin saa yllätyksen.
 

Löytäjä saa valita itse alla olevalta vihjelistalta minkä yllätyksen haluaa. Tätä oli kyllä niin hauska ja kiva tehdä. Aika kului ihan siivellä ja tämmöisiä työtehtäviä voisi kyllä tehdä useamminkin! Yllätyksiä paketoidessa mieleeni palautui lapsuuden muistot milloin katselin Mikkihiiri Olipa kerran joulu-elokuvaa ja haaveilin silloin kovasti lahjapakkaamon työstä. Olisikohan sellaista työtä tarjolla jossain? ;)
 

Mielestäni hauska idea tuoda työpaikallekkin vähän lapsenmielisyyttä joulun odotukseen. Jääköön yllätyksien sisältö jokaisen lukijan mielikuvituksen tuotteeksi. ;)Itse asiassa, tämähän kalenteri alkaakin jo ensi viikolla.

Siispä metsästysonnea! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti