tiistai 14. heinäkuuta 2020

Lisää korvakoruja fimo massasta

Netti pursuaa ideoita mitä ihanimmista fimo korvakoruista. Polymeerimassa on aivan loistava keksintö. Mielikuvitus on vain rajana. Lukemattomia värejä on valmiina saatavilla tai sitten niitä voi sekoittaa itse. Olen tottunut sekoittelemaan värejä ja aina joku uusi sävy saa minut yllättymään ja keksin lisää variaatioita. En tiedä onko tämä hyvä vai huono juttu. :D


Olen katsonut myös videoita missä väreihin sekoitetaan esimerkiksi luomivärejä jolloin niihin saa ihanan kimalluksen/metallinhohdon. Unohtamatta myös sitä vaihtoehtoa kun valmiit työt tulevat uunista jolloin niitä voi maalata. Tätä aion itsekkin kokeilla seuraavaksi! Minulla kun ei ole kultaista tai hopeaa massaa niin askartelumaaleilla saan sitten niitäkin värejä.


Olen pysynyt hyvin simppeleissä malleissa. Koitin jokin aika sitten tehdä ns figuureita, mutta joskus on parempi jättää jokin juttu omalta osalta sikseen. En ollut laisinkaan tyytyväinen niiden lopputuloksiin. Korvakoruihin tarvitaan aina kaksi ja en päässyt yli siitä että ne eivät olleet täysin symmetrisiä. Toisekseen, massaan jää todella helposti sormenjälkiä joten niiden ulkomuotokaan ei kovin hyvältä näyttänyt. Jossain videolla suositeltiin käytettävän esimerkiksi jauhoja, mutta en lähtenyt tätä kokeilemaan.


Seuraavaksi voisin kokeilla kaulakorujen tekoa fimosta.

Kivaa päivää! :)

2 kommenttia: