keskiviikko 1. heinäkuuta 2020

Virkattu kukkaruukku

Miksipä sitä hyvää ohjetta muuttamaan? Lankavan Virkattu kahvallinen kori-ohje pääsi taas käyttöön kukkaruukun muodossa. Tein ruukusta sen kokoisen että sen sisälle mahtui vedenkestävä sinkkiastia. Eli virkkasin ruukun pohjaan 5 kierrosta ja sivuilla on 9 kierrosta.


Alaosa on juuttinarusta ja yläosa on mustasta trikookuteesta. Tai itseasiassa puolikkaasta trikookuteesta. Hullulta se kyllä kuulostaa, mutta kyllä, leikkasin mustan kuteen koko matkalta kahteen osaan pitkittäissuunnassa. Usko meinasi lopussa jo loppua. ;) Mutta näin se oli tehtävä, muuten musta lanka olisi ollut paljon paksumpaa kuin juuttinaru ja silloin ruukusta olisi tullut epämuodostuneen näköinen. Ja toisekseen, eipä kudetta olisi edes riittänyt ilman leikkaamista koska se loppui. :)Liimasin vielä kuumaliilamalla vanhasta vyön pätkästä palasen korin reunaan. Jos kudetta olisi vielä enemmän niin näitä olisi ollut kiva tehdä lisää eri kokoisina! :)


4 kommenttia:

 1. Onpa kaunis ♥ pitäisi kyllä itsekin kokeilla, sillä sekä juuttinarua, että kudetta löytyisi hetikin omista varastoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei muuta kuin kokeilemaan. :) Tämä syntyy hetkessä ja ajattelin itsekkin tehdä yhden lisää! ;)

   Poista
 2. Hyvän näköinen, eipä ole tullut mieleeni virkata tuollaista, kiitos ideasta.

  VastaaPoista