keskiviikko 24. helmikuuta 2021

Neulotut Marimekko lapaset

 Nyt se vihdoinkin koitti! Nimittäin neulominen! Olen neulonut viimeksi ala-asteella epätasaisen matosen ja ylipienen pipon joka ei edes mahtunut päähän. En tiedä miksi en ole sen jälkeen neulonut, olen ajatellut sen varmaan jotenkin vaikeaksi. Joulun jälkeen tähän tuli muutos. Otin itseäni niskasta kiinni ja läksin äidin hellään huomaan opiskelemaan tuota ihmeellistä taitoa. Hyvä niin, sillä miellän sen jotenkin sellaiseksi taidoksi, minkä jokaisen olisi hyvä osata. Vaihtoehtoina oli lapaset tai villasukat. Vähäisen ajan takia päädyimme lapasiin.

Kunnianhimoisena ihmisenä en lähtenyt yhdellä värillä liikkeelle vaan halusin tietenkin kaksiväriset kuviolapaset. Ja mitäpä muutakaan kuin Marimekon Muija kuosia! Jälkeenpäin voisi todeta, että olisi kannattanut alkuun lähteä ihan vain yhdellä värillä liikkeelle. ;) Mutta hei selvisin! Ja ihan kivat niistä tulivat. Peukalokohdat olivat tietysti vaikein osuus, mutta ei nekään enää mikään mahdoton juttu ole. Kuviona tuo Muija kuosi oli näin alkuun kivan yksinkertainen ja säännöllinen.

Superkiitos taas rakkaalle äidilleni opastamisesta ja pitkistä hermoista! <3 Sen verran tässä kutkuttaa neulonnan salat, että taidampa kutaista samanlaiset musta-valkoisena. Sen jälkeen olisi sitten vuorossa villasukat. Vapise kantapää! Täältä tullaan. ;)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti