perjantai 12. maaliskuuta 2021

Keittiöpyyhkeitä lisää kiitos!

 Olen tehnyt muutaman päivän ajan hiukan inventaariota ja siivoushommia. Käynyt kaappeja lävitse ja vienyt tavaraa kierrätykseen. Huomasin samalla, että keittiöpyyhkeet tarvitsisivat jo vähän päivitystä. Tiedätte ne öljyn ja rasvan tahrimat pyyhkeet jotka eivät pesussakaan enää lähde puhtaiksi. Otin neuvostani koppia ja rupesin tekemään meille lisää pyyhkeitä! Ja mitäpä muutakaan kangasta tähän projektiin käyttäisin kuin Marimekkoa? ;) En taida kyllästyä niiden kuoseihin koskaan..

Olen hankkinut tämän niin sanotun vohveli- tai rantakankaan palalaarista ja korkeutta tällä oli vain noin 46 cm. Normaalistihan keittiöpyyhkeet ovat kokoa 50x70 cm joten näistä pyyhkeistä tuli hiukan kapeammat. Tämä oli taas tämmöinen "ryhdy tuumasta toimeen" projekti mihin ei mennyt kymmentä minuuttia pidempään. Kankaan ulkomuoto helpotti pyyhkeiden reunojen ompelemista huomattavasti. Lisäsin aina leveämpään reunaan ripustuslenkin kanttausnauhasta.

 Hintaa ei näille pyyhkeille kovin montaa euroa tullut ja saatiin vähän keväisempääkin ilmettä keittiöön. :) Kangasta jäi vielä sen verran paljon ylitse, joten ajattelin voisiko siitä tehdä koristetyynynpäällisiä? Hiukan tuo kankaan ulkomuoto mietityttää, mutta voisi olla kokeilemisen arvoista? 

 

 

2 kommenttia:

  1. Enpä tiennytkään, että unikkoa saisi vohvelikankaana. Ihanat pyyhkeet tuli ja todellakin keväinen fiilis ♥

    VastaaPoista