torstai 13. lokakuuta 2016

Laatikoston tuunaus nro 2.!

Aurinkoista päivää! Vielä pitäisi malttaa olla julkaisematta jouluisten ideoiden postauksia vaikka ei millään jaksaisi odottaa. Milloinkohan jouluradiotkin aukenisivat? :D Olen yrittänyt miettiä kovasti tee-se-itse joululahjaideoita, mutta tällä hetkellä huonoin tuloksin.. Ihme, koska olen aikaisemmin keksinyt aina jotakin kivaa toteutettavaksi. No joo, yritetään nämä jouluhöpinät nyt jättää myöhemmäksi. 

Maalasin aikaisemmin Ikean Moppe-laatikoston rungon valkoiseksi ja ajattelinkin jättää sen sellaiseksi. Löysin kuitenkin Sinellin liikkeestä metallisia etikettipidikkeitä, jotka päätin kiinnittää laatikostoon. Laatikotkin saivat samalla väriä kylkeensä.



Katsotaan keksinkö vielä kolmannen kerran tähän jotakin muutettavaa ;) Viikonloppu on tuloillaan ja saankin taas hyvää jutusteluseuraa. Siskoni on tulossa Pohjanmaalta lomailemaan tänne suureen kaupunkiin ja nyt pitäisikin keksiä jotakin kivaa tekemistä meille. Ajattelin ainakin jos korkkaisimme tämän vuoden ensimmäiset glögit ja suklaakonvehdit! :)

Ihanaa viikonloppua!
 

4 kommenttia: