maanantai 7. joulukuuta 2020

Ripustettavat tontut

 Joulukoristeita ei voi olla koskaan liikaa, eihän? Viimeisimpänä paininjalan alla ovat olleet nämä ripustettavat Tilda tontut. Pienen kokonsa ansiosta nämä ovat myös oiva keino käyttää hyödyksi kankaiden tilkkuja. Jostain syystä mieleeni putkahtaa aina uudestaan ja uudestaan että nämä sopisivat vanhan maalaistalon pirunpäänaulakkoon roikkumaan. 

Roikkuvat valkoiset koristeet leikkasin paksusta huovasta enkä edes yrittänyt ommella niitä erikseen. Pyykkipoikiin voisin laittaa vielä hieman liimaa, jotta pysyvät varmasti menossa mukana.


Näitähän voisi koittaa seuraavalla kerralla tehdä isompi kokoisina? Vaikkapa jättikokoisena joulukalenterina ja naruun tulisi 24 kangassäkkiä? Miksipäs ei. ;)


2 kommenttia:

  1. Sattumalta löysin blogiisi ja liityn lukijaksi, ihana blogi. Minä olen vuosi sitten tehnyt myös paljon erilaisia tilda hahmoja ja juttuja. Nyt ei ole ollut aikaa, mutta olisi kiva vielä tehdä. Tahtoisin jonkun ison tontun johonkin sohvan nurkalle istumaan. Mukaaa joulun aikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta viestistäsi ja tervetuloa lukijaksi! <3 Nuo Tilda hahmot ovat kyllä tosi kivoja ja välillä niitä tulee tehtyä jos jonkinlaista. Ihanaa joulun aikaa myös sinulle! :)

      Poista