sunnuntai 4. joulukuuta 2016

4. luukku, diy tyynynpäällinen

Tänään luukun takaa paljastuu ohjeet helppoon ja nopeaan tyynynpäälliseen. Ostin erehdyksessä alennusmyynnistä jouluisen verhon, mutta se sattuikin olemaan liian kapea. Päätin hyödyntää sen johonkin käsityöhön ja mieleeni tulikin tehdä siitä alla oleva tyynynpäällinen. Tyynyn koko on 40 cm x 40 cm.Leikkaa haluamastasi kankaasta noin 44 cm x 100 cm kokoinen pala. Huolittele ja ompele molemmat lyhyet päädyt ja taittele kangas kuvan mukaisesti päällekkäin siten, että tyynyn korkeudeksi tulee se 40 cm. Merkitse kynällä tai nuppineuloilla toiset sivut niin että tyynyn leveydeksi tulee myös 40 cm. Ompele sen jälkeen huolittelemattomat (kynämerkatut) sivut.

  
Ompelun jälkeen käännä työ oikein päin ja laita tyyny päällisen sisään. Lopuksi kiinnitetään napit. Itse säästin aikaa sekä vaivaa ja ompelin napit "feikisti" vain päälykankaaseen, mutta tietysti halutessaan voi tehdä kunnolliset napinlävet.


Ja valmista tuli! Ei mennyt montaa kymmentä minuuttia tämän tekemiseen :) Tykkään tällä hetkellä kaikesta raidallisesta, joten yksi raidallinen tyyny lisää ei tee pahitteeksi ;)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti